Szumba

Kéne egy ilyen # bestnine2019 fotómontázst csinálnom Szumba kreatív hányásaiból. Lassan meg sem rezdülök, annyira hozzászoktam. De aztán mindig csavar rajta egyet, hogy szórakoztasson. Nyilván nem direkt csinálja szegénykém, de azért nagy csodálattal takarítottam tegnap este az ágy alá behányást. Különösebben nem undorító, nagyjából macskakaja.

Minden újabb verzióra van egy újabb elővigyázatossági takaróm. Állandóan szárad nálam valami, amit épp kimostam miatta. Néha kis hányást már ki se mosok. Ne mondjátok el senkinek.

Aztán mindig van egy újabb, ami még nem
volt. Takarítottam már padlót, szőnyeget, kanapét, falat. Távirányítót. Elosztót. Hányt már az ágyba. Az ágyba a támla és a matrac találkozásához. Az ágytakaróra. Az ágytakaró alá. Az ágyba úgy, hogy én is benne voltam. Lassan én vagyok az egyetlen, amit még nem hányt le. Igazából azt se bánnám, amíg amúgy jól van az én drága Szumbikám.

Szumba” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Drága piszuka, annyira átérzem, bár régebb csak kutyákkal voltak hasonló tapasztalataim, azóta macskáim is vannak. Amikor Mister Piszuka, a hatalmas hófehér utcáról kutyasétáltatás közben elütve összeszedett macskám lábadozott mozdulatlanul, és félóránként megfordítottam, h ne kapjon tüdőgyulladást, mert csak feküdni tudott, mindenki röhögött rajtam, főleg amikor kivittem a mozdulatlan macskát napozni a kertbe öt kutya közé, de én tudtam, h nekem most feladatom van, és semmi nem volt túl nehéz. A 8. napon állt lábra először, és három hónap múlva megengedte, h végre megsimogassam. Szép éveink következtek. Szerettem őt.

    Kedvelik 1 személy

  2. tegnapelött reggel 4-kor arra ébredtem, hogy minky éppen hány….a párnámon fekve. Ecseteljem? Nem, ismered te is. Hajnali 5:45-kor´föltakaritottam a frissen evett/hányt kajat. Este 21:15-kor a beszáradt 3 hányást a padplóról, szönyegröl. 23:05-kor kimásztam az ágyból, föltöröltem a friss hányást az elöszobában és fürdölepedöt teritettem a párnámra. ami biztos az biztos alapon. Meg sem rebben a szemem, tiszta szórakozás ahhoz képest, hogy hetekig hasmenése volt és a béna hátsó lábára csinált . utána bele is lépett a rakásba mert nem érzi hova teszi a lábát. az egészet elkeni 80 nm padlón, szönyegen és ágynemün. folytassam? arról, hogy 2 hónap alatt 2 darab 16 éves macska több mint 1500€-ba került az állatorvosnál/klinikán/sürgössegen és kórházban nem beszélünk. Örülök, hogy itt vannak!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s