Megvan a szövettan

Megvan a szövettan. Pozitív és negatív. Amit kiszedtek, az valóban rákosodó cucc volt, tehát indokolt volt a műtét. Ami maradt, az viszont mind csodálatosan negatív! További teendő jelenleg nincs.

Vagyis.

Nehéz lesz itt szó szerint visszaidéznem drága orvosom törtmagyar, félig tegezős, félig magázós szavait, amik miatt majdnem megöleltem, de minimum könnybe lábadt a szemem. Azt mondta ugyanis, hogy a lelkemmel kezdjem. “És most furcsát fogok mondani, de ne legyél ilyen jó. Ugyanis az a baj, hogy túl jó vagy, ahelyett, hogy önző lennél, aztán meg rákos leszel. És hogy itt alapvetően a férfiakra gondolok. Valószínűleg túl odaadó vagy, ne legyél ilyen, legyél egy szemét, nézd meg ezeket a nagyseggű, ronda, bunkó nőket, mindnek van pasija. A pasik ne érezzék, hogy szereted őket, higyjék csak mindig azt, hogy bármikor pótolhatóak. Főjenek csak a levükben. Legyél önző. És ne legyél már ilyen okos. Evolúció” – mondta.

És most lehet, hogy nem értek ezzel teljesen egyet, és nem leszek egy gonosz ribanc, mert minden értelmes forrás szerint az én lelkes, játszmamentes, odaadó szerelmem a jó, de… Annyira kedves volt, és annyira értettem, és annyira jól esett…

– Hány éves is vagy? – kérdezte meg a végén.
– Negyvenegy.
– Mennyi? Letagadhatnál tíz-tizenöt évet. Ez is azért van. Mert túl jó vagy.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s